Pääkaupunkiseudun Kultaiset etsii vastuuhenkilöitä

3.1.2023


Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry:n  uusi toimikausi on starttannut vuoden vaihtuessa, ja etsimmekin edelleen uusia vastuuhenkilöitä yhdistyksen toimintaan mukaan. Marraskuun lopussa (29.11.2022) Helsingissä pidetty yhdistyksen ylimääräinen kokous ei kannattanut hallituksen ehdotusta Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry:n purkutoimenpiteisiin ryhtymisestä, vaan äänesti yhdistyksen toiminnan jatkamisen puolesta. PSK:n 580 jäsenestä yhdistyksen tulevaisuutta käsittelevään kokoukseen osallistui vain neljä jäsentä yhdistyksen hallituksen ulkopuolelta. Äänestystulos ei saavuttanut purkutoimenpiteiden aloittamisen vaatimaa 3/4 äänienemmistöä.

Ylimääräisen kokouksen päätöksellä PSK ry jatkaa toimintaansa sääntöjensä mukaan ja kokoontuu seuraavan kerran vuosikokoukseen 1.2.2023, jossa on muun muassa määrä valita vuosikokouksen esityslistan mukaisesti uusia vastuuhenkilöitä yhdistyksen toimintaan. Vuosikokouksessa tehtävien henkilövalintojen lisäksi ensi vuodelle on tarjolla rutkasti mahdollisuuksia myös muihin vapaaehtoistehtäviin. Jotta Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry säilyy elinvoimaisena ja aktiivisena yhdistyksenä, ensi vuodelle etsitään henkilöitä seuraaviin vastuurooleihin:
 

  • yhdistyksen ja hallituksen puheenjohtaja
  • 1-3 hallituksen jäsentä
  • yhdistyksen sihteeri
  • jäsensihteeri
  • rahastonhoitaja / taloudenhoitaja
  • tiedotusvastaava
  • toiminnantarkastaja

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Hallinnollisia vastuutehtäviä onkin tarjolla moneen makuun ja monelle erilaiselle osaamiselle, joten odotamme innolla näkevämme jäsenemme suurilukuisena vuosikokouksessa päättämässä yhdistyksen vastuunkantajista. Hallinnollisten tehtävien lisäksi yhdistys kaipaa aktiivisen toiminnan totetuttamiseksi eri lajien kouluttajia ja koulutusten suunnittelijoita.

"Pääkaupunkiseudun Kultaisilla on valtava potentiaali toimia houkuttelevana ja aktiivisena yhdistyksenä, mutta toiminta kaipaa rutkasti uusia tekijöitä toiminnan kehittämistä ja monipuolistamista varten", kertoo yhdistyksen puheenjohtajatehtävät jättävä Hissu Hartikainen. "Toivonkin jokaisen jäsenen miettivän, mitä kukin voisi yhdistyksen eteen tehdä ja toiminnalle tarjota, sillä pienikin teko edesauttaa suuremman kokonaisuuden toteuttamista", Hissu jatkaa. "Haluan omalta osaltani kiittää kaikkia jäseniämme kuluneista vuosista sekä osoittaa erityiskiitokset kouluttajillemme ja vapaaehtoisille, jotka ovat mahdollistaneet yhdistyksen aktiivisen toiminnan ja laajan koulutustarjonnan jäsenillemme".Mukavaa ja aktiivista uutta vuotta jäsenillemme!
PSK:n hallitus ja toimihenkilöt