TILAISUUS PERUTTU VUODELTA 2021 / PSK:n Nuorten koirien katselmus

10.3.2021

Päivitys 20.5.2021

Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry sekä Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry ovat päättäneet perua pääkaupunkiseudulle suunnitellun Nuorten koirien katselmuksen kokonaan vuodelta 2021. Tapahtumalle ei harmillisesti ole löydetty uutta ajankohtaa, joten tilaisuus on peruttu kokonaan kuluvalta vuodelta.

********************

Päivitys 13.4.2021

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n hallitus on päättänyt siirtää PSK:n järjestämän Nuorten koirien katselmuksen tuonnemmaksi vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Kaikkiin jo tilaisuuteen ilmoittautuneisiin tullaan olemaan pikaisesti yhteydessä. Mahdollisesta uudesta ajankohdasta ilmoitamme myöhemmin.

Kiitos ymmärryksestä asian suhteen.

PSK:n hallitus


****

Pääkaupunkiseudun Kultaiset järjestää osana rotujärjestön 40-vuotisjuhlaohjelmaa epävirallisen Nuorten koirien katselmuksen (NKK) lauantaina 8.5.2021 Inkoossa.

Nuorten koirien katselmus on rento, matalan kynnyksen tilaisuus, jossa tarkastellaan nuorten koirien rodunomaisia taipumuksia ja työskentelyä sekä koiran rakennetta ja ulkomuotoa. Tilaisuudessa yhdistyvätkin rennosti ns. "möllitaipparit" ja näyttelykehässä pyörähtäminen. Jokainen koira saa katselmuksen kaikista neljästä osiosta kirjallisen arvostelun. Rodunomaisten tehtävien arvioinnista vastaavat pääkaupunkiseudun kokeneet NOU/NOME-harrastajat, kun taas ulkomuoto-osuuden arvioi Suomen Kennelliiton ulkomuototuomari Viveca Lahokoski.


Tänä vuonna osallistumisoikeus katselmukseen on vuonna 2019 ja 2020 syntyneillä kultaisillanoutajilla. Katselmukseen voivat osallistua myös kives- ja purentavikaiset koirat.

Ilmoittautumismaksu on 25 € / koirakko.

Lue lisää Nuorten koirien katselmuksesta täältä


Lämpimästi tervetuloa mukaan Nuorten koirien katselmukseen!

PSK:n hallitus

Nuorten koirien katselmuksessa tarkastellaan rodunomaisia taipumuksia ja työskentelyä.
Nuorten koirien katselmuksessa tarkastellaan rodunomaisia taipumuksia ja työskentelyä. (c) Elli Supponen