Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry:n harrastuspalkintojen säännöt 1.1.2017 alkaen

Perustuvat Kultainen Rengas – Golden Ring GR ry:n harrastepalkintosääntöihin.

YLEISET, KAIKKIA LAJEJA KOSKEVAT SÄÄNNÖT

Eri harrastuslajien tulokaspalkinto myönnetään vuosittain lupaavimmalle tulokkaalle, joka on aloittanut kilpailu-uransa kuluneena kalenterivuonna (mukaan ei lasketa NOU tai BH).

Vuoden kultainen -palkinto jaetaan kunkin lajin parhaalle kunkin lajin pisteytyksen mukaan Pisteet

  • Pisteitä saa Suomessa järjestetyistä virallisista kilpailuista ja näyttelyistä, jos ei lajikohtaisissa säännöissä toisin mainita
  • Mukaan lasketaan vain hyväksytyt tulokset (ei siis nollatuloksesta saatuja pisteitä (poikkeuksena agility)).
  • Pisteiden mennessä tasan vaikuttavat ensin Golden Ringin järjestämistä kilpailuista ja näyttelyistä saadut pisteet. Jos sellaisia ei ole, noudatetaan lajikohtaisissa ohjeissa olevaa ohjetta
  • Jos lajikohtaiset ehdot eivät täyty, palkinto jätetään jakamatta

Koiran tulee olla suomalaisomistuksessa ja omistajan/omistajien tulee olla Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry:n jäsen/jäseniä ja koiran on oltava rodultaan kultainennoutaja.

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n järjestämällä näyttelyllä ja kokeella tarkoitetaan Golden Ringin tai sen puolesta alueyhdistyksen järjestämää erikoisnäyttelyä tai GR-mestaruuskoetta.

Palkintoa tulee hakea kirjallisesti PSK:n hallitukselta sähköisellä hakulomakkeella⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.

Mikäli tulokset eivät näy Kennelliiton Jalostustietokannassa, hakulomakkeen yhteydessä toimitetaan kopio kilpailukirjasta tai arvostelulomakkeesta, mistä tulos käy ilmi. Hakijoita pyydetään laskemaan sääntöjen mukaiset pisteet valmiiksi (ei pelkkiä linkkejä tietokantaan).

Vuosittainen kilpailukausi on 1.1. - 31.12.

Palkinnot jaetaan kevätkokouksessa ja palkinnon saajille ilmoitetaan etukäteen palkinnosta. Voittajista ilmoitetaan myös yhdistyksen verkkosivuilla sekä Facebookissa.

Näistä säännöistä päättää Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry:n hallitus.