Hallitus 2023

25.9.2023

Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry:n puheenjohtaja (toimikausi 2023) sekä kaksi hallituksen jäsentä (hallituskausi 2022-2023) ovat jättäneet tehtävänsä 09/2023. Virkaatekevä hallitus varapuheenjohtajan johdolla kutsuvat yhdistyksen ylimääräisen kokouksen koolle per heti.

Tarja Joensuu
Hallituksen jäsen 2023-2024

"Olen Tarja Joensuu Vantaalta, ja perheeseeni on kuulunut kultaisianoutajia vuodesta 1996 lähtien. Tälläkin hetkellä kotoa löytyy kolme kultaista tyttöä iältään 12 ja 6 vuotta sekä nuorin ilopilleri 11 kk, jotka kaikki ovat itselleni paitsi rakkaita perheenjäseniä, niin myös erittäin tärkeitä harrastuskavereita. Olemme aiemmin harrastaneet ja kisanneet tokossa, rallytokossa ja rodunomaisissa lajeissa, mutta nykyään keskitymme pääsääntöisesti rodunomaisiin lajeihin. Koirat osallistuvat myös mahdollisuuksien mukaan käytännön metsästykseen. Yhdistystoiminta on tuttua aiemmilta vuosilta, ja olen ilolla mukana Pääkaupunkiseudun kultaisten toiminnassa mukana."

Raija Kauppinen, varapuheenjohtaja 2023
Hallituksen jäsen 2023-2024

"Olen Raija Kauppinen ja asun Helsingissä, Taka-Töölössä, kahden kultaisennoutajani kanssa. Ensimmäinen kultainennoutaja tuli 19.1.1991. Tuo on päivä, joka mullisti elämäni ;) En nyt keksi mitä lajia ei olisi tullut ainakin kokeiltua vuosien varrella. Viime vuodet on ollut hiukan rauhallisempaa harrastusrintamalla rallytokoa, vepeä sekä  nomea  ihan omaksi iloksemme.


Olen ollut mukana Golden Ringin toiminnassa 90-luvun alusta lähtien erilaisissa rooleissa. 1997 olin mukana perustamassa Pääkaupunkiseudun Kultaisia.  Koska itse olen saanut niin paljon yhdistyksiltä niin harrastajana kuin yhdistystoimijana, olen iloinen, että PSK jatkaa toimintaansa. Mottona ”Yhdistys = yhdistyksen jäsenet”. Eli kaikkien panos ja osallistuminen on tärkeää."

Katri Salmi, sihteeri 2023
Hallituksen jäsen 2022-2023

"Olen Katri Salmi, asun kolmen kultaiseni kanssa Klaukkalassa. Koirieni kanssa harrastan rally-tokoa, noutajien metsästyskokeita, vesipelastusta ja satunnaisesti myös näyttelyitä. Kasvatan pienimuotoisesti kultaisia kennelnimellä Kultameren. Minulle tärkeitä asioita on koiran kanssa yhdessä puuhastelu sekä niiden terveyden ja hyvän luonteen vaaliminen. Kuulun myös rotujärjestömme Golden Ringin jalostustoimikuntaan."