Hallitus 2022

Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry:n hallitus toimikaudelle 2023 valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa 1.2.2023. Vuosikokoukseen asti vuoden 2022 hallitus hoitaa yhdistyksen hallinnollisia tehtäviä.

Hanna-Liisa Hartikainen puheenjohtaja 2022
Hallituksen jäsen 2021-2022
hanna-liisa.hartikainen (at) luukku.com
p. 050 533 330

"Olen Hanna-Liisa Hartikainen, mutta tunnen itseni paremmin kutsumanimellä Hissu. Asun Vantaalla ja minulla on ollut pikkutytöstä lähtien kultainennoutaja. Tällä hetkellä perheeseen kuuluu kolme kultsu-urosta. 

Olen ollut rotujärjestön hallituksessa kolmen vuoden pestin, toiminut näyttelytyöryhmän puheenjohtajana, ja tällä hetkellä puuhastelen Golden Ringin tapahtumatyöryhmässä. Lisäksi olen suorittanut kasvattajan peruskurssin. Vapaa-aikana käyn mielellään koiranäyttelyissä ja vastapainoksi harrastelen noutajien lempijuttuja metsässä."

Anne Taipale, varapuheenjohtaja 2022 ja jäsenasiat 2022
Hallituksen jäsen 2022-2023
annelauk (at) hotmail.com
jasensihteeri.psk (at) gmail.com
p. 040 575 2441

"Olen Kirkkonummella asusteleva koiraharrastaja, jonka perheeseen kuuluu tällä hetkellä 3- ja 8-vuotiaat kultsutytöt. Koirien kanssa harrastan näyttelyitä ja rally-toko, nuoremman kanssa treenaan myös rodunomaisia. Kultaisessanoutajassa minulle on tärkeää sen rodunomainen luonne sekä ulkomuoto, jotka yhdessä rakentavat koirasta toimivan kokonaisuuden monenlaiseen harrastuskäyttöön. 

Olen Kennelliiton pätevöimä MH-luonnekuvauksen toimihenkilö (B) sekä kehätoimitsija, jonka lisäksi olen suorittanut kasvattajan peruskurssin. Kultaistennoutajien rotujärjestössä toimin luonnetoimikunnan puheenjohtajana ja tapahtumatyöryhmän jäsenenä. Olen myös usein mukana GR:n näyttelyiden järjestämisessä."

(c) Päivi Hyyryläinen

Laura Lindgren, sihteeri 2022 ja rahastonhoitaja 2022
Hallituksen jäsen 2021-2022
rahastonhoitaja.psk (at) gmail.com

"Minulla on kultainennoutajanarttu ja asun Espoossa. Koiraharrastuksista mieluisin on rodunomaisiin lajeihin kouluttaminen. Harrastan myös tokoa ja jokunen jälkikin tulee joskus tehtyä. Näiden kanssa on helppo harrastaa, kun ovat innokkaita kaikkeen yhdessä tekemiseen. Oli se sitten arkiulkoilua tai Lapin vaelluksia tai syksyn metsästysretkiä niin karvakuonot ovat aina mukana."

Kiia Kosola
Hallituksen jäsen 2021-2022
kiia.kosola (at) gmail.com

"Olen Kiia Kosola ja asumme ensimmäisen kultaisennoutajani Turon kanssa Espoossa. Vauhdikkaaseen elämääni koiraharrastus toi uuden käänteen, enkä malta odottaa, mitä kaikkea pääsenkään tekemään ja kokemaan. Kiinnostus heräsi rodunomaisiin lajeihin sekä koiranäyttelyihin ja niiden parissa olemmekin päässeet kivasti puuhastelemaan. PSK:ssa minulla on kiinnostusta tuoda esiin tätä upeaa harrastusta ja kultsielämää sosiaalisessa mediassa."

Katja Kuusela, rahastonhoitaja 2022
Hallituksen jäsen 2021-2022
katju.kuusela (at) gmail.com
rahastonhoitaja.psk (at) gmail.com

"Olen Katja Kuusela ja asun Espoossa kahden kultaisen sekä kahden espanjanvesikoiran kanssa. Ensimmäinen kultainen muutti kotiini 1990 ollessani pikkutyttö. Harrastan koirieni kanssa ensijaisesti tokoa, rally-tokoa ja vepeä. Lisäksi koirani harrastavat rodunomaisia lajeja ja mejää. Myös lukukoiratoiminta on tuttua. 

Olen käynyt kasvattaja- ja jalostusneuvojan kurssit. Koirassa kiinnitän erityistä huomiota terveyden lisäksi luonteeseen. Olen MH-toimihenkilö sekä käyttäytymisen jalostustarkastaja ja kuulun rotujärjestömme Golden Ringin hallitukseen sekä luonnetoimikuntaan."

Katri Salmi
Hallituksen jäsen 2022-2023

"Olen Katri Salmi, asun kolmen kultaiseni kanssa Klaukkalassa. Koirieni kanssa harrastan rally-tokoa, noutajien metsästyskokeita, vesipelastusta ja satunnaisesti myös näyttelyitä. Kasvatan pienimuotoisesti kultaisia kennelnimellä Kultameren. Minulle tärkeitä asioita on koiran kanssa yhdessä puuhastelu sekä niiden terveyden ja hyvän luonteen vaaliminen. Kuulun myös rotujärjestömme Golden Ringin jalostustoimikuntaan."

Jaana Sorjonen
Hallituksen jäsen 2022-2023

"Olen Jaana Sorjonen ja asun Helsingissä kolmen kultaisen tyttösen kanssa, joiden lisäksi meillä on hoidossa säännöllisen epäsäännöllisesti kaksi chihuahuapoikaa. Ensimmäinen kultainen meille tuli vuonna 2007. Harrastan koirieni kanssa vepeä ja rodunomaisia lajeja."