Hallitus 2024

Raija Kauppinen, puheenjohtaja 2024 
puheenjohtaja.psk@gmail.com

"Olen Raija Kauppinen ja asun Helsingissä, Taka-Töölössä, kahden kultaisennoutajani kanssa. Ensimmäinen kultainennoutaja tuli 19.1.1991. Tuo on päivä, joka mullisti elämäni ;) En nyt keksi mitä lajia ei olisi tullut ainakin kokeiltua vuosien varrella. Viime vuodet on ollut hiukan rauhallisempaa harrastusrintamalla rallytokoa, vepeä sekä  nomea  ihan omaksi iloksemme.


Olen ollut mukana Golden Ringin toiminnassa 90-luvun alusta lähtien erilaisissa rooleissa. 1997 olin mukana perustamassa Pääkaupunkiseudun Kultaisia.  Koska itse olen saanut niin paljon yhdistyksiltä niin harrastajana kuin yhdistystoimijana, olen iloinen, että PSK jatkaa toimintaansa. Mottona ”Yhdistys = yhdistyksen jäsenet”. Eli kaikkien panos ja osallistuminen on tärkeää."

Tarja Joensuu, varapuheenjohtaja 2024
koulutus.psk@gmail.com
Hallituksen jäsen 2023-2024

"Olen Tarja Joensuu Vantaalta, ja perheeseeni on kuulunut kultaisianoutajia vuodesta 1996 lähtien. Tälläkin hetkellä kotoa löytyy kolme kultaista tyttöä iältään 12 ja 6 vuotta sekä nuorin ilopilleri 11 kk, jotka kaikki ovat itselleni paitsi rakkaita perheenjäseniä, niin myös erittäin tärkeitä harrastuskavereita. Olemme aiemmin harrastaneet ja kisanneet tokossa, rallytokossa ja rodunomaisissa lajeissa, mutta nykyään keskitymme pääsääntöisesti rodunomaisiin lajeihin. Koirat osallistuvat myös mahdollisuuksien mukaan käytännön metsästykseen. Yhdistystoiminta on tuttua aiemmilta vuosilta, ja olen ilolla mukana Pääkaupunkiseudun kultaisten toiminnassa mukana."

Eija Paulin, sihteeri
Hallituksen jäsen 2023-24

"Noutajaharrastukseni on yhtä vanhaa kuin nykyinen kultsuni Lysti, 7 vuotta. Yhteinen matka on ollut hauskaa ja opettavaista - ja pitää alati nöyränä 😉. Aiemmin minulla on ollut seura- ja paimenkoiria kuin myös monirotuinen, joiden kanssa olin aktiivisesti pelastuskoiratoiminnassa mukana. Lystin kanssa ollaan treenailtu nomea, jälkeä (veri- sekä ihmis-) sekä hakua. Tällä hetkellä mielenkiinnon kohteena ovat vepe ja nosework. Olen toiminut aiemmin useamman vuoden parissa koirayhdistyksen hallituksessa, kiva päästä nyt mukaan PSK:n touhuihin."

Marina Nylund
Hallituksen jäsen 2023-2024

Noutajaharrastukseni alkoi 30 vuotta sitten kiharakarvaisilla noutajilla, ja PSK:n toimintaan tulin mukaan 2000-luvun alussa taipumuskoe- ja pentukurssien kouluttajana. Ensimmäisen kultaisennoutajani, kuvan Dixie, sain vuonna 2016, ja ensimmäinen pentue syntyi 2021. Harrastamisen, kouluttamisen ja kasvatuksen ytimessä on innokas, iloisesti työskentelevä koira. Tapaamisiin koulutuksissa! Väl mött!

Ina Suutari
Hallituksen jäsen 2024-2025

Mä oon Ina Suutari, 31..32..33…noh, -91 vuonna syntynyt tyyppi Espoosta. Aikaisemmin kotona on häärännyt paimenkoira, mutta nyt noutajan kanssa olen touhuillut vuodesta 2020. Tällä hetkellä vieressä häntää heiluttaa ja sukkia varastaa 4 vuotta täyttänyt kultsutyttö Tyyne. Tyyne on siis mun ensimmäinen noutaja, ensimmäinen kultainen sellainen, ja keltanokkana oon päässyt parhaan ystävän kanssa sukeltamaan tähän mielenkiintoiseen noutajalajien maailmaan. Innostunein mielin odotankin, mitä kaikkea tämä yhteinen matka tuo vielä mukanaan! Olen aina ollut erityisen kiinnostunut koirista, eri harrastuslajeista ja etenkin näiden karvakamujen ymmärtämisestä ja kouluttamisesta. Enpä olisikaan vielä viisi vuotta sitten uskonut minkälaisiin juttuihin pääsen imeytymään aina alati kasvavasta damivarastosta metsästystouhujen kautta nyt PSK:n toimintaan! Hienoa päästä mukaan!

Jenny Korpimäki-Oksanen
Hallituksen jäsen 2024-2025

Tervehdys! Olen Jenny Korpimäki-Oksanen, hallituksen uusi jäsen kaudelle 2024-2025. Perheeseemme kuuluu tällä hetkellä kolme koiraa: kultapoika Muhku (Moxie's Standfast Fox), seniorilabbis Mojna (FI VPVA RTK1 AD Boon) sekä villakoira Messi (RTK4, Agi2). Tykkään harrastaa monipuolisesti erilaisten koirien kanssa, tällä hetkellä keskitytään eniten vesipelastukseen ja rallytokoon. Muhkun kanssa ollaan päästy myös vähän metsästystouhuihin mukaan. Toimin VEPE-koulutusohjaajana ja luonnetestien koetoimitsijana. Viime kesän GR-leiri oli kiva kokemus ja mukavaa päästä nyt tutustumaan muuhun kultsuporukkaan!