Hallitus 2018

Laura Lindgren, puheenjohtaja 2018
Hallituksen jäsen, hallituskausi 2018-2019
puheenjohtaja.psk (at) gmail.com


Olen kahden kultaisennoutajanartun omistaja ja asun Espoossa. Koiraharrastuksista mieluisin on rodunomaisiin lajeihin kouluttaminen. Harrastan myös tokoa ja jokunen jälkikin tulee joskus tehtyä. Näiden kanssa on helppo harrastaa, kun ovat innokkaita kaikkeen yhdessä tekemiseen. Oli se sitten arkiulkoilua tai Lapin vaelluksia tai syksyn metsästysretkiä niin karvakuonot ovat aina mukana.


 

Katri Lehtonen, varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen
Hallituskausi 2018-2019


Olen Katri Lehtonen, asun kolmen kultaiseni kanssa Espoossa. Koirieni kanssa harrastan rally-tokoa, noutajien metsästyskokeita, vesipelastusta ja satunnaisesti myös näyttelyitä. Kasvatan pienimuotoisesti kultaisia kennelnimellä Kultameren. Minulle tärkeitä asioita on koiran kanssa yhdessä puuhastelu sekä niiden terveyden ja hyvän luonteen vaaliminen. Kuulun myös rotujärjestömme Golden Ringin jalostustoimikuntaan.


 

Hanna-Liisa Hartikainen, sihteeri ja hallituksen jäsen
Hallituskausi 2017-2018
hanna-liisa.hartikainen (at) luukku.com
p. 050 533 3300


Hei! Olen Hanna-Liisa Hartikainen, mutta kaikki kutsuvat minua Hissuksi. Asun Vantaalla mieheni kanssa ja meillä on kolme kultsupoikaa. Ensimmäisen kultsun sain pikkutyttönä vuonna 1983. Koiraharrastuksiin kuuluu näyttelyt ja nomeilu. Olen myös käynyt kasvattajakurssin. Olen myös Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n hallituksen jäsen.


 

Aija Harmaakari, hallituksen jäsen
Hallituskausi 2017-2018


Olen Aija Harmaakari, asun Järvenpäässä ja minulla on 7-vuotias kultainennoutaja Saku, järjestyksessä toinen kultaiseni. Toivoin kultaistanoutajaa jo lapsena, mutta haaveeni sain toteutettua vasta aikuisiällä, kun hankin sen ensimmäisen kultaiseni vuonna 2003. Sakun kanssa harrastamme TOKOa - pitkän kaavan mukaan. Saku on iloinen kaikkien kaveri ja siksi sen kanssa on kiva tehdä erilaisia asioita: näyttelyissä pyörähdetään ajoittain, rally-tokoa, agilityä sekä mejää olemme myös kokeilleet. Taipparikursseillakin olemme käyneet ja MH-kuvaus on suoritettu. Kultaisessanoutajassa viehättää sen monipuolisuus, se pitää aktiviteeteista ja siksi sen kanssa voi harrastaa melkein mitä vain. Sakun lisäksi kotonani asuu brittiläisiä lyhytkarvakissoja, niitä olen kasvattanut ja näyttelyttänyt yli 20 vuotta.


 

Raija Kauppinen, hallituksen jäsen
Hallituskausi 2017-2018


Olen Raija Kauppinen ja asun Helsingissä, Taka-Töölössä. Citykoiran elämää seuranani viettää Riski 7 v. ja Renttu 4 v.. (Kuvan tummat koirat). Reilut 25 vuotta sitten hankin ensimmäisen kultaiseni, Aman. Vuosien varrella on tullut harrastettua useaa ellei peräti useimpia lajeja vaihtelevalla aktiivisuudella ja menestyksellä. Jotain tietoa on nomesta, wtstä, mejästä, agilitystä, vepestä, tokosta, rally-tokosta ja olenpa jokaisen (5 kpl) kultaiseni kanssa jopa näyttelykehässä käynnyt pyörähtämässä. Ja kaikki koirat on myös luonnetestissä käynneet, nuoremmat myös mh-kuvauksessa. Viime vuodet on laiskasti harrasteltu tokoa, nomea ja uutena lajina rally-tokoa.


 

(c) Päivi Hyyryläinen

Anne Laukkanen, hallituksen jäsen
Hallituskausi 2018-2019
annelauk (at) hotmail.com
p. 040 575 2441


Olen Kirkkonummella asusteleva koiraharrastaja, jonka perheeseen kuuluu tällä hetkellä yksi 5-vuotias kultsutyttö. Koiran kanssa harrastan näyttelyitä, agilityä ja rally-toko. Kultaisessanoutajassa minulle on tärkeää sen rodunomainen luonne sekä ulkomuoto, jotka yhdessä rakentavat koirasta toimivan kokonaisuuden monenlaiseen harrastuskäyttöön. Olen Kennelliiton pätevöimä MH-luonnekuvauksen toimihenkilö (B) sekä kehätoimitsija, jonka lisäksi olen suorittanut kasvattajan peruskurssin. Kultaistennoutajien rotujärjestössä toimin luonnetoimikunnan jäsenenä.


 

(c) Joni Kohonen

Ulla Yliherne, hallituksen jäsen
Hallituskausi 2018-2019


Hei, olen Ulla Yliherne. Asun Nurmijärvellä, Klaukkalassa, mieheni ja kahden koiramme kanssa. Olen pienestä tytöstä asti unelmoinut omasta kultaisestanoutajasta. Haave toteutui viimein kun Presli muutti meille vajaat viisi vuotta sitten. Preslin kanssa harrastamme näyttelyitä sekä nomeilua. Toinen kultaisemme on uunituore tapaus, tätä kirjoittaessa 12-viikkoinen tehopakkaus, Dali, josta toivottavasti kasvaa paitsi uusi innokas harrastuskaveri, myös rakas perheenjäsen, jota koiramme meille ensisijaisesti ovat.