Yhteystiedot

Toimihenkilöt vuonna 2018

 

Hallitus

Laura Lindgren, puheenjohtaja 2018 -
puheenjohtaja.psk (at) gmail.com
Hanna-Liisa Hartikainen, sihteeri
hanna-liisa.hartikainen (at) luukku.com
p. 050 533 3300

Hei! Olen Hanna-Liisa Hartikainen, mutta kaikki kutsuvat minua Hissuksi. Asun Vantaalla mieheni kanssa ja meillä on kolme kultsupoikaa. Ensimmäisen kultsun sain pikkutyttönä vuonna 1983. Koiraharrastuksiin kuuluu näyttelyt ja nomeilu. Olen myös käynyt kasvattajakurssin. Olen myös Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n hallituksen jäsen.
Raija Kauppinen, hallituksen jäsen

Olen Raija Kauppinen ja asun Helsingissä, Taka-Töölössä. Citykoiran elämää seuranani viettää Riski 7 v. ja Renttu 4 v.. (Kuvan tummat koirat). Reilut 25 vuotta sitten hankin ensimmäisen kultaiseni, Aman. Vuosien varrella on tullut harrastettua useaa ellei peräti useimpia lajeja vaihtelevalla aktiivisuudella ja menestyksellä. Jotain tietoa on nomesta, wtstä, mejästä, agilitystä, vepestä, tokosta, rally-tokosta ja olenpa jokaisen (5 kpl) kultaiseni kanssa jopa näyttelykehässä käynnyt pyörähtämässä. Ja kaikki koirat on myös luonnetestissä käynneet, nuoremmat myös mh-kuvauksessa. Viime vuodet on laiskasti harrasteltu tokoa, nomea ja uutena lajina rally-tokoa.
Aija Harmaakari, hallituksen jäsen

Olen Aija Harmaakari, asun Järvenpäässä ja minulla on 7-vuotias kultainennoutaja Saku, järjestyksessä toinen kultaiseni. Toivoin kultaistanoutajaa jo lapsena, mutta haaveeni sain toteutettua vasta aikuisiällä, kun hankin sen ensimmäisen kultaiseni vuonna 2003. Sakun kanssa harrastamme TOKOa - pitkän kaavan mukaan. Saku on iloinen kaikkien kaveri ja siksi sen kanssa on kiva tehdä erilaisia asioita: näyttelyissä pyörähdetään ajoittain, rally-tokoa, agilityä sekä mejää olemme myös kokeilleet. Taipparikursseillakin olemme käyneet ja MH-kuvaus on suoritettu. Kultaisessanoutajassa viehättää sen monipuolisuus, se pitää aktiviteeteista ja siksi sen kanssa voi harrastaa melkein mitä vain. Sakun lisäksi kotonani asuu brittiläisiä lyhytkarvakissoja, niitä olen kasvattanut ja näyttelyttänyt yli 20 vuotta.

Ulla Yliherne

Anne Laukkanen

Katri Lehtonen

Pia Nieminen, rahastonhoitaja
p. 045 165 2882
talous.psk (at) gmail.com

Hei, olen yhdistyksen rahastonhoitaja ja kuulun myös nometoimikuntaan. Asun perheeni ja kahden kultsun, Hemmon ja Robin kanssa Pohjois-Helsingissä.

Lajivastaavat

Tia-Maria Pohjanpelto, ArkiToiminta - ArTo puheenjohtaja
arto.psk (at) gmail.com
tia.pohjanpelto (at) gmail.com

Hei, olen Tia-Maria Pohjanpelto ja asun Vantaalla mieheni ja reilun vuoden ikäisen poikamme kanssa. Perheeseemme kuuluu myös kultaisetnoutajat Emma 6v. ja Lily 3v. Kolmas koirani Nemi asuu Porvoossa äitini luona, missä olemme yhdessä harjoittaneet kenneltoimintaa. Olen harrastanut koirieni kanssa mm. näyttelyä, arkitokoa sekä agilityä. Liityin PSK yhdistykseen 2014, kun näin ilmoituksen koira-uinnista ja tämä sai minut myös liittymään uuteen ArkiToiminta-ryhmään "ArTo". Ryhmässä haluamme innostaa kaikkia koiria ja koiranomistajia harrastamaan yhdessä erilaista toimintaa, vaikka rodulle ominaiset lajit eivät innostaisikaan. Artossa käymme mm. koirauinneissa, pidämme hierontakursseja ja koiratreffejä. Ota reippaasti yhteyttä jos olet kiinnostunut toiminnastamme.
Kati Kaihovirta, mejävastaava
meja.psk (at) gmail.com
Kati Kujala, nomevastaava
kati.a.kujala (at) gmail.com
nome.psk (at) gmail.com

Olen Kati Kujala ja asustelen Vantaalla kahden koirani, kultainennoutaja Konstan ja labradorinnoutaja Aapelin kanssa. Konsta on ensimmäinen koirani ja muutti ilostuttamaan elämääni vuonna 2007 ja sai kaveriksi Aapelin pari vuotta myöhemmin. Konstan kanssa harrastellaan enemmän leikkimielellä ja Aapelin kanssa enemmän tosimielellä nomea ja mejää. Nome vei mukanaan kun yksi kesä lähdin täysin keltanokkana talkoolaiseksi PSK:n nome-kokeeseen. Koirien työskentely metsästystä jäljittelevässä tilanteessa oli kiehtovaa katseltavaa ja sai innostumaan lajista ihan tosissaan.
Sanna Ylhäinen, tokovastaava
toko.psk (at) gmail.com

Ota yhteyttä


Viesti menee sekä puheenjohtajalle että sihteerille