Hallitus 2019

Laura Lindgren, puheenjohtaja 2019
Hallituksen jäsen 2019-2020
puheenjohtaja.psk (at) gmail.com


Olen kahden kultaisennoutajanartun omistaja ja asun Espoossa. Koiraharrastuksista mieluisin on rodunomaisiin lajeihin kouluttaminen. Harrastan myös tokoa ja jokunen jälkikin tulee joskus tehtyä. Näiden kanssa on helppo harrastaa, kun ovat innokkaita kaikkeen yhdessä tekemiseen. Oli se sitten arkiulkoilua tai Lapin vaelluksia tai syksyn metsästysretkiä niin karvakuonot ovat aina mukana.


 

Katri Lehtonen, varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen
Hallituskausi 2018-2019


Olen Katri Lehtonen, asun kolmen kultaiseni kanssa Espoossa. Koirieni kanssa harrastan rally-tokoa, noutajien metsästyskokeita, vesipelastusta ja satunnaisesti myös näyttelyitä. Kasvatan pienimuotoisesti kultaisia kennelnimellä Kultameren. Minulle tärkeitä asioita on koiran kanssa yhdessä puuhastelu sekä niiden terveyden ja hyvän luonteen vaaliminen. Kuulun myös rotujärjestömme Golden Ringin jalostustoimikuntaan.


 

(c) Joni Kohonen

Ulla Yliherne, sihteeri ja hallituksen jäsen
Hallituskausi 2018-2019


Hei, olen Ulla Yliherne. Asun Nurmijärvellä, Klaukkalassa, mieheni ja kahden koiramme kanssa. Olen pienestä tytöstä asti unelmoinut omasta kultaisestanoutajasta. Haave toteutui viimein kun Presli muutti meille vajaat viisi vuotta sitten. Preslin kanssa harrastamme näyttelyitä sekä nomeilua. Toinen kultaisemme on uunituore tapaus, tätä kirjoittaessa 12-viikkoinen tehopakkaus, Dali, josta toivottavasti kasvaa paitsi uusi innokas harrastuskaveri, myös rakas perheenjäsen, jota koiramme meille ensisijaisesti ovat.


 

Hanna-Liisa Hartikainen, hallituksen jäsen
Hallituskausi 2019-2020
hanna-liisa.hartikainen (at) luukku.com
p. 050 533 3300


Hei! Olen Hanna-Liisa Hartikainen, mutta kaikki kutsuvat minua Hissuksi. Asun Vantaalla mieheni kanssa ja meillä on kolme kultsupoikaa. Ensimmäisen kultsun sain pikkutyttönä vuonna 1983. Koiraharrastuksiin kuuluu näyttelyt ja nomeilu. Olen myös käynyt kasvattajakurssin. Olen myös Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n hallituksen jäsen.


 

Katja Kuusela, hallituksen jäsen
Hallituskausi 2019-2020
katju.kuusela@gmail.com


Olen Katja Kuusela ja asun Espoossa kahden kultaisen sekä kahden espanjanvesikoiran kanssa. Ensimmäinen kultainen muutti kotiini 1990 ollessani pikkutyttö. Harrastan koirieni kanssa ensijaisesti tokoa, rally-tokoa ja vepeä. Lisäksi koirani harrastavat rodunomaisia lajeja ja mejää. Myös lukukoiratoiminta on tuttua. Olen käynyt kasvattaja- ja jalostusneuvojan kurssit. Koirassa kiinnitän erityistä huomiota terveyden lisäksi luonteeseen. Olen MH-toimihenkilö sekä käyttäytymisen jalostustarkastaja ja kuulun rotujärjestömme Golden Ringin luonnetoimikuntaan.

(c) Päivi Hyyryläinen

Anne Taipale, hallituksen jäsen
Hallituskausi 2018-2019
annelauk (at) hotmail.com
p. 040 575 2441


Olen Kirkkonummella asusteleva koiraharrastaja, jonka perheeseen kuuluu tällä hetkellä 1- ja 6-vuotiaat kultsutytöt. Koirien kanssa harrastan näyttelyitä, agilityä ja rally-toko. Kultaisessanoutajassa minulle on tärkeää sen rodunomainen luonne sekä ulkomuoto, jotka yhdessä rakentavat koirasta toimivan kokonaisuuden monenlaiseen harrastuskäyttöön. Olen Kennelliiton pätevöimä MH-luonnekuvauksen toimihenkilö (B) sekä kehätoimitsija, jonka lisäksi olen suorittanut kasvattajan peruskurssin. Kultaistennoutajien rotujärjestössä toimin luonnetoimikunnan ja näyttelytoimikunnan jäsenenä.


Virpi Kärki, jäsensihteeri

jasensihteeri.psk (at) gmail.com

Perheeseeni kuuluu 3- ja 7-vuotiaat kultsutytöt. Asun Tuusulassa. Lisäksi perheeseeni kuuluu kaksi taitoluistelevaa tytärtä sekä mies. Ensimmäisen kultaisen hankin v. 1992. Harrastan nykyisten koirieni kanssa toko, rodunomaisia lajeja ja rallytokoa.